Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε έναν από τους προτεινόμενους τρόπους που σας παρέχει η εταιρεία μας.

Πρώτα αποφασίζετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει. Κατόπιν επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και τέλος εισάγετε τα ζητούμενα στοιχεία σας.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και όλα τα στοιχεία πληρωμής που μας αποστέλλετε συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

i.Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
Δεχόμαστε πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard. 100% ασφαλής πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας και της Mastercard.

ii.Πληρωμή μέσω PayPal.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με επιλογή εξόφλησης μέσω της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal εύκολα και με ασφάλεια. Η επιβάρυνση για αυτή την υπηρεσία είναι 3,4% στο τελικό ποσό καλαθιού και καθορίζεται με βάση τις επίσημες χρεώσεις απο το www.paypal.com

iii.Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό. 
Έχετε την επιλογή να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εγκριθεί και θα αποσταλεί όταν το τμήμα λογιστηρίου μας, επιβεβαιώσει την κατάθεση. Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ: GR42 0110 1530 0000 1530 0624 564
Τράπεζας Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR57 0171 5900 0065 9014 8544 721
Δικαιούχος: Δημητριάδης Πολύδωρος Γεωργίου

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού. 
 
Τα πάσης φύσεως έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν τον «Πελάτη». Κατά τη διαδικασία της πληρωμής, επιλέξτε «Τα τραπεζικά έξοδα να με επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου».