Αποστολή Προϊόντων

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η παραγγελία θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας μέσω ταχυδρομείου (για μεγάλο όγκο) ή μέσω της Courier Center, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00-17:00).

Ο χρόνος προετοιμασίας των αντικειμένων κυμαίνεται από 3-5 εργάσιμες μέρες καθώς όλα είναι χειροποίητα. Για τις προσωποποιημένες (custom orders) παραγγελίες ο χρόνος ποικίλει και είναι κατόπιν συννενοήσης.

Οι παρακάτω χρόνοι ισχύουν (μόνο για courier) από τη στιγμή που η παραγγελία σας είναι έτοιμη από την εταιρία μας και παραδίδεται στην εταιρία ταχυμεταφορών.  

Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, οι παραδόσεις υλοποιούνται ως εξής:

- εντός Αττικής εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος ανέρχεται στα 5€ έως 2kg. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στο +1€ μέχρι τα 20kg.

- στους υπόλοιπους χερσαίους προορισμούς εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος ανέρχεται στα 6€ έως 2kg. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στο +2€ μέχρι τα 20kg.

- στους νησιώτικους προορισμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος ανέρχεται στα 6€ έως 2kg. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στο +2€ μέχρι τα 20kg.

- στους δυσπρόσιτους προορισμούς εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος ανέρχεται στα 8€ έως 2kg . Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στα +2€ μέχρι τα 20kg.

- στην Κύπρο (κατόπιν συννενοήσης) εντός 5-7 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραδωθεί η παραγγελία σας στην ACS. Tο κόστος ανέρχεται στα 15€ έως 2kg. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση διαφοροποιείται, συνεπώς το τελικό κόστος οριστικοποιείται κατόπιν συνεννόησης.

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας και από το εργαστήριο μας δωρεάν, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για τις ώρες και ημέρες.

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται αποκλειστικά με υπηρεσία ταχυδρομείου ΕΛΤΑ με το κόστος να διαμορφώνεται κατά περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης. Οι πιθανές χρεώσεις τελωνείου στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης βαραίνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν ανάλογα τη χώρα προορισμού.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος.

Τα ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται στις 4 με 5 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν του ελέγχου της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των πρώτων υλών από τους προμηθευτές μας, κλπ.